Gå til hovedinnhold
Nyheter

Nobl støtter Ukraina

Nobl fordømmer den russiske invasjonen på Ukriaina og ønsker å bidra til å støtte opp hjelpeorganisasjoner som er på plass i det krigsrammede området. Vi gir derfor 10 kroner per medlem hos oss (18 200) og runder derfor opp og gir 200.000,-

Nobl fordømmer den russiske invasjonen på Ukriaina og ønsker å bidra til å støtte opp hjelpeorganisasjoner som er på plass i det krigsrammede området. Vi gir derfor 10 kroner per medlem hos oss (182.000,-) og runder opp til 200.000,-

For Nobl er samfunnsansvar en viktig del av vår organisasjon. Akkurat nå er det en massiv humanitær krise pågående i Ukraina, som er både utrygg og ødeleggende for det ukrainske folk. Inspirert av våre kolleger i vest (BOB) gir vi derfor 10 kroner per medlem til Røde Kors og SOS Barnebyer.

I Nobl er det i dag 18.200 medlemmer, vi runder derfor opp og gir 200.000,- til  SOS barnebyer og Røde Kors. Begge disse hjelpeorganisasjonene er tilstede i det krigsrammede området og bistår med livreddende bistand til det Ukrainske folk.

Vi har på lik linje med mange andre bedrifter og organisasjoner oppdatert våre kanaler med det ukrainske flagget. Det skal ikke være noen tvil om hvor Nobl står i denne situasjonen.

Vi håper flere bedrifter vil bidra og gir en særlig oppfordring til våre bransjekolleger i andre boligbyggelag.

Les mer om arbeidet SOS barnebyer gjør i Ukraina her

Les mer om arbeidet Røde kors gjør i Ukraina her

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.