Gå til hovedinnhold
Bærekraft Idé og inspirasjon

Nobl inviterer til gratis inspirasjonsseminar

Hvordan kan du som sitter i styret i et boligselskap bidra til å skape gode bærekraftige løsninger for fremtiden? Nobl inviterer alle styrene til gratis inspirasjonsseminar på Quality Hotel Ramsalt, tirsdag 6. september fra klokken 17.00 til 19.30.

Menneskene forbruker mer ressurser enn det som er bærekraftig for kloden. Vår velstand og store forbruk gjør at vi i Norge har høye utslipp og mye avfall. Skal vi kunne sikre gode levevilkår både for oss selv og de neste generasjonene, må vi minske ressursbruken og sikre mer bærekraftige forbruks- og produksjonsmønstre.

For Nobl er det viktig at alle tar et ansvar for å bidra til en mer bærekraftig utvikling både når vi skal bygge nye boliger, renovere gamle bygg og ikke minst vårt felles sosiale ansvar for menneskene som bor i boligene.

Men hvordan kan du som sitter i styret i et boligselskap bidra til å skape gode bærekraftige løsninger for fremtiden?

I forbindelse med Gjenbruksuka i Bodø 4. til 10. september inviterer Nobl til et gratis inspirasjonsseminar med After work på Quality Hotel Ramsalt, tirsdag 6. september fra klokken 17.00 til 19.30. Bli med og få inspirasjon til å finne gode løsninger for et mer bærekraftig boligselskap.

Meld deg på After work med Nobl.

Program

· Åpning ved administrerende direktør Mona Liss Paulsen

· Ikke bare et tre! – Marit Elveos og Camilla Helgesen, Bodø kommune

· Et frø ble sådd – slik etablerte vi kjøkkenhage i Bodøsjøen og skapte en ny sosial arena for alle generasjoner – initiativtaker Karin Våge

· Kast søpla i rett boks! – Pernille Kolsing, Iris Salten

· Slik ble Leif Aunes vei bedre på kildesortering – styreleder Kathrine Sandbakk

· Hvorfor tenke bærekraft ved vedlikehold og rehabilitering av boligselskapet? ved Hans Kristian Rabben, Nobl prosjekt

· Action Now og kulturen i Bodø/Glimt –  Markus S. Fodstad

· Oppsummering

Meld deg på After work med Nobl

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.