Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret

Nobl advokat kan bistå med vedtektsendringer  

Mange boligselskaper ønsker å endre vedtektene sine før årsmøtet/generalforsamlingen. Erfaringsmessig vil mange boligselskap ha det travelt utpå våren med årsregnskap og det er derfor et fint tidspunkt for styret å se på dette allerede nå.

 

Typiske vedtektsendringer kan være endring eller spesifisering av vedlikeholdsansvar, ansvar for egenandel hvis boligselskapet benytter seg av sin forsikring, eller at styret ønsker en generell gjennomgang og oppdatering av vedtekter.

For de boligselskapene som er totalforsikret gjennom IF, inkluderer denne også advokatforsikring. Ordningen innebærer at boligselskapene har adgang til å benytte seg av 15 timer juridisk rådgivning fra Nobl Advokat hvert år, som vil dekkes gjennom forsikringen.

Juridisk rådgivning omfatter blant annet spørsmål i forbindelse med vedtektsendringer, klager på andels/seksjonseiere, eventuelle salgspålegg, eller andre juridisk spørsmål boligselskapene måtte ha i tilknytning til, drift og vedlikehold av boligselskapet.

Dersom dere enda ikke har benyttet dere av de 15 timene med juridisk rådgivning i 2022, har styret anledning til å ta kontakt med oss før utgangen av året. Vi kan også bistå selskaper som ikke er forsikret gjennom IF, men da fakturer Nobl Advokat 1550 kroner eksklusiv moms.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.