Gå til hovedinnhold
Medlem

Nå kan du logge deg inn på dine sider med Vipps

Fra og med onsdag 6. juli kan Nobls medlemmer benytte Vipps for å logge seg inn på mine sider.

Publisert: 6. juli 2022

Tidligere har medlemmene i Nobl kun fått mulighet til å logge seg inn med mobilnummer eller e-post, og hvor hver bruker har fått tilsendt en unik kode for å komme inn på min side. Nå får alle medlemmene i Nobl mulighet for å logge inn med Vipps, som er en helt trygg måte å identifisere seg på.

Sjekk din bonus

På mine sider finner du blant annet oversikt over hvor mye penger du har til gode inne på bonuskontoen din. Du får enkel oversikt over alle dine medlemsfordeler, både med rabatter og bonus hver gang du handler. I tillegg kan du til enhver tid se hvilke boliger du som medlem kan benytte forkjøpsretten til. Men husk at du må registrere bankkortet ditt for å få bonus når du handler. Du kan legge inn så mange kort du ønsker. Det gjør du enkelt på min side.

Gratis medlemskap til alle under 21 år

Visste du forresten at alle ar gratis medlemskap i Nobl frem til de fyller 21 år? Du betaler innmeldingsavgift på 500 kroner som er en engangssum. Jo tidligere du melder inn barnet ditt, desto mer ansiennitet får de bygd opp. Og ettersom Nobl er en del av Storbysamarbeidet, kan alle våre medlemmer benytte seg av forkjøpsretten både for å leie og eie i både Tromsø, Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo. Ikke så dumt den dagen ungene blir voksen og skal ut og studere. Ikke nok med det, som medlem kan du også leie bolig gjennom Nobl Boligstiftelse. Vi har til sammen 97 leiligheter til leie. Hos oss leier du av en profesjonell, trygg og seriøs aktør.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.