Gå til hovedinnhold
Nyheter Medlem

Nå får du håndverkertjenestene samlet under ett tak

Mange tenker elektrotjenester om Haneseth, men visste du at de også tilbyr håndverkertjenester som malere og rørleggere? Du kan med andre ord få hele oppussingen under ett og samme tak – til rabattert medlemspris!

 

Med alle håndverkertjenester samlet under ett tak kan vi være din prosjektleder for hele oppussingen og selvsagt til rabatterte medlemspriser innenfor de fleste tjenestene, sier prosjektleder i Haneseth, Vegar Moen og daglig leder i Haneseth Malerservice, Thomas Henriksen.

Som medlem i Nobl har du en rekke fordeler som gir deg rabatterte priser og bonus. En av disse avtalene er med Haneseth, hvor du som medlem får rabatterte priser på alle håndverkertjenester. Det kan fort bli mange tusen kroner spart om huset skal pusses opp eller trenger nødvendig vedlikehold. Og det geniale er at du kan få det meste av håndverkertjenester under ett og samme tak. Du slipper med andre ord å løpe rundt for å hente inn tilbud fra både maler, snekker, elektriker og rørlegger.

Mye å spare som medlem

– Dersom du for eksempel skal male stuen, og du ser at lysene med fordel kunne vært skiftet ut med noe mer moderne og at kjøkkenkranen skulle vært skiftet ut. Da har vi disse tjenestene å tilby med elektrikere, malere og rørleggere under samme tak. Vi kan ta på oss hele oppdraget, slik at du slipper å forholde deg til flere tilbydere. Vi kan med andre ord være din prosjektleder for hele oppussingen og selvsagt til rabatterte medlemspriser innenfor de fleste tjenestene, sier prosjektleder i Haneseth, Vegar Moen og daglig leder i Haneseth Malerservice, Thomas Henriksen.

For eksempel er normal timepris for elektriker og rørlegger 1243 kroner inkludert moms per time, mens du som Nobl-medlem betaler kun 980 kroner inkludert moms. Det er en besparelse på hele 263 kroner i timen. Timeprisen for maler er som medlem kun 870 kroner. I tillegg får du alltid 30 prosent rabatt på forbrukt materiell hos Haneseth.

– Det blir fort mye penger spart på rørdeler eller elektriske installasjoner, påpeker Vegar Moen.

Samlet under ett tak

Nylig flyttet Haneseth-gruppen inn i nye lokaler i Rønvikleira – nærmere bestemt i Terminalveien 10, hvor de nå har fått samlet all kompetansen i ett og samme hus med Haneseth VVS Bodø AS, Haneseth Facility AS, Haneseth Malerservice AS og Haneseth Automasjon AS.

– Det å ha samlet alle fag i ett og samme bygg gjør det enklere for både oss og kunden. De finner alt de trenger på ett sted og vi har kort vei mellom de ulike avdelingene for å hente bistand til prosjekter, Thomas Henriksen.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.