Gå til hovedinnhold
Beboer Medlem

La flyttingen bli en hyggelig opplevelse

Gleder du deg til å bo i ny bolig, men gruer deg til å vaske ut og flytte? Fortvil ikke, Flytt og vask Bodø tar hele jobben på strak arm.

F.v. Frode og Jonas hos Flytt og Vask Bodø gjør flyttesjauen til en trivelig opplevelse.

Tar hele jobben, fra A til Å

Arbeidet med å tømme gammel bolig og klargjøre for ny eier kan fort sette en demper for gleden av å flytte inn i ny bolig. Ved gi oppdraget til Flytt og Vask Bodø, slipper du tunge løft, stress og blemmer i hendene fra vaskemopp og støvkost.

-Vi gjør det meste som inngår i flytteprosessen. Pakking, flytting, transport, flyttevask, montering, avfallshåndtering og lagring. En av fordelene med å velge oss i Flytt og Vask, er at du kun trenger å forholde deg til én aktør, vi tar hele jobben. Vårt mål er at flyttingen, som ofte oppleves som en stressende situasjon, skal bli en hyggelig opplevelse, sier Frode Christoffersen hos Flytt og Vask Bodø.

Serviceinnstilt og trygg

Når alt innbo skal pakkes ned og flyttes, får man virkelig et forhold til mengden og verdien til tingene sine. Da er det viktig at man kan stole på at folkene som foretar flyttingen og at de gjør en skikkelig jobb.

-Godt kundeforhold, og et godt arbeidsmiljø er det vi jobber for i Flytt og Vask. Vi skal opptre på en slik måte at kunder har tillit til oss, vi skal være punktlige og presise ved oppmøte og holde dialogen med kunden fra vi starter til oppdraget er ferdig. Det er viktig for oss. Våre oppdrag er fra alt fra studenter til eldre par, så det er mange inntrykk og flotte mennesker å bli kjent med. Så har jo alle sine måter å gjøre ting på, så ingen dager er like, og det er spennende, forteller Christoffersen.

«Vårt mål er at flyttingen din skal bli en hyggelig opplevelse» – Frode Christoffersen

Fra Nobl får flytte- og vaskebyrået gode skussmål fra salgs- og markedssjef Thomas Normann:

-Nobl skal være en ledende boligaktør, og da er det på sin plass at vi har en medlemsfordel med et firma som gjør bytte av bolig enklere. Alle som har flyttet vet at det er mye man må huske på, og mye som skal gjøres. Hos Flytt og Vask kan du sette bort flyttesjau og utvask, og være trygg på at det blir gjort ordentlig. Så må jeg nevne at vi valgte å inngå en avtale med Flytt og Vask Bodø fordi vi opplever dem som en serviceinnstilt og svært seriøs aktør, og vi er glade for å ha dem med på laget avslutter Normann.

Din medlemsfordel hos Flytt og Vask Bodø:

10% rabatt på flytting
5% rabatt på vask

Tips til flytting:

  • Pakk alt som går i esker, i esker
  • Pakk godt og ikke pakk for tungt eller så mye at esken ikke går igjen
  • Pakk de tunge tingene i små esker, lettere ting går i større esker
  • Om du har originalemballasjen til TVn, bruk den!
  • Gi beskjed om det er ekstra tunge møbler, eller piano, så får vi tatt med nødvendig utstyr.
  • Spar tid ved å sette av plass til flyttebil
  • Sist og ikke minst, ha godt humør og ikke stress! Vi gjør jobben.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.