Gå til hovedinnhold
Medlem Idé og inspirasjon

Bohus + Nobl = Bonus!

Noblmedlemmer får nå 5% bonus hos Bohus Bodø!
I slutten av februar 2020 kunne Bohus Bodø ønske kundene velkommen til nye lokaler på Stormyra i Gamle Riksvei 21, og 1. Mai lanserte Nobl og Bohus Bodø 5% bonus for Nobl-medlemmer.

-Vi var veldig spente på timingen på lanseringen av den nye avtalen, men vi håpet at det kunne være en pådriver for Bodøværingene til å handle varer lokalt. De tilbakemeldingene vi har fått fra Bohus Bodø har vært svært gode, og det er vi glade for, forteller Salgs og markedssjef i Nobl, Thomas Normann.

-Ja, vi kunnet ønske mange Nobl-medlemmer velkommen til oss i de nye lokalene våre. Og vi er glade for at så mange ønsker å handle lokalt og benytte seg av medlemstilbudet hos Bohus Bodø, sier Daglig leder Jan Peter Haugen.

God inspirasjon i nye lokaler

Butikken har fått et stort løft fra de gamle lokalene i Storgata. Før innflytting ble både tak og gulv byttet ut. De nye lokalene til Bohus Bodø er på 2500 m2 over 2 etasjer, og som man forventer av en Bohus-butikk, er det innredet på en flott og inspirerende måte.

Lageret som tidligere var lokalisert på Kortneset på Rønvikleira, ble også med på flyttelasset til Stormyra, slik at vareutlevering skjer på baksiden av bygget. I tillegg har kunder og besøkende gratis parkering rett utenfor dørene.

-Nye, flotte og trivelige lokaler er bra det, men det viktigste hos oss er å holde et høyt servicenivå og ha god varekunnskap. Det viktigste hos Bohus er kunden, avslutter Haugen.

PS. Visste du at du hos Bohus Bodø kan designe ditt eget møbel?

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.