Gå til hovedinnhold
Forvaltning og styret Boligforvaltning Nyheter Medlem Beboer

Bodø Renhold – vi holder Bodø rent

Trenger vinduer og fasader en vask? Da er det Bodø Renhold som bør ringes. Ingen jobber er for små eller for store for det ferske Bodø-firmaet. Nå får medlemmer av Nobl 10% rabatt på alle renholdstjenester hos Bodø Renhold.

Robert Fure, Bodø Renhold, er definitivt på jobb i Sameiet Bryggerihagen. (Foto: Øystein Wasmuth)

Om du ikke har hørt om Bodø Renhold før, er det nok ikke så rart. Daglig leder Robert Fure kan fortelle at firmaet er rykende ferskt, med oppstart i januar 2021. På tross av sin unge alder har firmaet har allerede fått flere store oppdrag, blant annet i Lilletoppen borettslag, en rekke fasader i Sjøgata i Bodø og ikke minst her, i sameiet Bryggerihagen. Men, Robert er klar på at det ikke bare er det store oppdragene som er aktuelle:

-Vi utfører alt av renhold, det er jo hovedsakelig til bedrifter, men også til privatmarkedet. Vi tilbyr alt fra daglig renhold på butikker til vasking av private boliger. Akkurat nå er vi jo inne i en sesong hvor det er mye fasade- og vindusvask, så det er jo noe vi satser ekstra hardt på nå.

For borettslag og sameier

Da vi møtte Robert på oppdrag i ett av byens største boligselskap, Sameiet Bryggerihagen, var det i noe som sjeldent som nesten vindstille vær og i strålende vårsol. Da er det kjekt å være på jobb, også i lift 20 meter over bakken.

-Det er en fantastisk nydelig dag å jobbe på. Men vi vasker i allslags vær så fremst det ikke blåser vind i 12-13 meter i sekundet, da må vi si stopp. Vi utfører fasade- og vindusvask på vinteren også, det er ikke noe problem, men det er en typisk vår og sommer-geskjeft.

-Bryggerihagen er et godt eksempel på den type store jobbe som vi tar. Her vasker vi over hele fasaden med vinduer og karmer og det som hører til. Bygget er omtrent nytt, og det virker godt vedlikehold. Selv om det samles en del skitt på fasadene, så gjør det jobben en del enklere. Så er fasadene dekket med plater, det er en fordel for oss. Har byggene en fasade dekket med tre, har tre den egenskapen at skitten fester seg lettere til overflaten. Men vi tilpasser utstyr etter jobben, så selv om det nok kan ta litt mer tid med en fasade i tre, så blir det rent til slutt!

Robert Fure i full sving med rengjøring av fasaden i Sameiet Bryggerihagen, høyt over Bodø by. (Foto: Øystein Wasmuth)

Hva slags type skitt er det som fester seg til fasadene?

-Det er mye salt, veistøv og ikke minst kalkdannelse i vinduene. Vi mener nå at fasadene bør vaskes ordentlig minst annethvert år, og vinduene bør vaskes hvert år.

Ønsker ditt boligselskap å motta tilbud på fasadevask eller vindusvask, ta kontakt med Bodø Renhold her. Husk at du som er medlem i Nobl får 10% rabatt på alle renholdstjenester fra Bodø Renhold.

Se Bodø Rehnolds tjenester og bestill her

Dine medlemsfordeler i Nobl

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.