Gå til hovedinnhold
Nyheter Forvaltning og styret Bærekraft

Bli med i et spennende nasjonalt pilotprosjekt om fremtidens boligselskap

Nobl er opptatt av at boligselskapene skal bli mer bærekraftige, og vi har nå fått tilbud om å være med i et nasjonalt pilotprosjekt om innføring av bærekraft i boligselskap. Grip muligheten i ditt boligselskap og bli med i piloten!

Nobl ønsker å være med og bidra til at boligselskapene blir mer bærekraftige, og et viktig bidrag fra vår side er å hjelpe boligselskapene med å innføre bærekraft, ved å legge til rette for bærekraft både sosialt, økonomisk og miljømessig, slik at beboerne kan leve og bo godt hele livet.

­­­Vi ser også en økende etterspørsel fra våre kunder som ønsker å ta «grønne valg». Noe som har bidratt til å sette fart på bærekraftsarbeidet.

Vil hjelpe boligselskapene

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Nobl ønsker å hjelpe boligselskapene til å være aktive bidragsytere for å nå disse målene.

Ønsker ditt boligselskap å ta bærekraftige grep og være en del av pilotprosjektet «Innføring av bærekraft i Boligselskap»? Det er gratis for boligselskapene å delta i piloten, og dere får mulighet til å være med å påvirke fremtidens arbeid for bærekraftige boligselskap.

Kartlegging av boligselskapet

Arbeidet er ikke veldig omfattende, og består av en kartlegging som vil gi dere viktig og god informasjon om hvor dere står i dag og hvordan dere kan tilrettelegge for å bli mer bærekraftig i fremtiden.

Denne kartleggingen baserer seg på tre spørreundersøkelser, en til beboerne, en til styret og en til rådgiveren i Nobl.

Undersøkelsene tar utgangspunkt i å kartlegge og etablere en prestasjonsprofil som sier noe om hvordan tilstanden på bygningen er i dag, og en ambisjonsprofil som sier noe om ønskene hos beboerne og styremedlemmene. Rådgiver gir kun en prestasjonsvurdering med utgangspunkt i en tilstandsanalyse og rådgiverundersøkelsen, mens beboerne og styremedlemmene også blir spurt om å gi en ambisjonsvurdering.

Høres dette spennende ut å være med på? Ta kontakt med din forvaltningsrådgiver i dag så registrerer vi dere med i pilotprosjektet.

Vi i Nobl vil starte arbeidet allerede 12. september. De boligselskapene som blir med, vil bli koblet på etter det.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.