Gå til hovedinnhold
Nyheter Forvaltning og styret Bærekraft

Kartlegging av bærekraft i boligselskapene

Nobl er opptatt av at boligselskapene skal bli mer bærekraftige, og vi går nå i gang med en ny runde for å kartlegge bærekraften i boligselskap. Er kanskje ditt selskap ett av de heldige som nå skal gå i gang?

Nobl ønsker å være med og bidra til at boligselskapene blir mer bærekraftige. Et viktig bidrag fra vår side er å hjelpe boligselskapene med å innføre bærekraft, ved å legge til rette for sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft, slik at beboerne kan leve og bo godt hele livet.

­­­Vi ser også en økende etterspørsel fra våre kunder som ønsker å ta «grønne valg». Noe som har bidratt til å sette fart på bærekraftsarbeidet.

Vil hjelpe boligselskapene

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Nobl ønsker å hjelpe boligselskapene til å være aktive bidragsytere for å nå disse målene.

Det er gratis for boligselskapene å delta, og dere får mulighet til å være med å påvirke fremtidens arbeid for bærekraftige boligselskap.

Kartlegging av boligselskapet

Arbeidet består av en kartlegging som vil gi boligselskapene viktig og god informasjon om hvordan ståa er i dag, og hvordan boligselskapene kan tilrettelegge for å bli mer bærekraftig i fremtiden.

Denne kartleggingen baserer seg på tre spørreundersøkelser, en til beboerne, en til styret og en til rådgiveren i Nobl (for de som har vedlikeholdsplan).

Undersøkelsene tar utgangspunkt i å kartlegge og etablere en prestasjonsprofil som sier noe om hvordan tilstanden på bygningen er i dag, og en ambisjonsprofil som sier noe om ønskene hos beboerne og styremedlemmene. Rådgiver gir kun en prestasjonsvurdering med utgangspunkt i en tilstandsanalyse og rådgiverundersøkelsen, mens beboerne og styremedlemmene også blir spurt om å si noe om hvordan de ønsker at det skal være.

Vi i Nobl vil starte arbeidet nå i mai. De boligselskapene som blir med, får høre fra oss.

Skulle noen av dere ha et brennende ønske om at selskapet deres bør prioriteresi denne runden. Ta kontakt med deres rådgiver i Nobl!

Vi gleder oss til å hjelpe boligselskapene våre til bo godt hele livet!

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.