Gå til hovedinnhold
Nyheter Beboer

– Å bo her er nesten bedre enn reklamen

Fredag 3. juni var det formell overtakelse av Reinsletta Allé første byggetrinn fra Nobl. Driftsleder Bengt Engan kan ikke få fullrost det nye praktbygget. – Både beliggenheten og bygningene innfrir så til de grader, sier han.

Driftsleder Bengt Engan fikk æren av å åpne kaka for å feire overtakelsen av første byggetrinn i Reinsletta Allé. Bak står leder for Nobl Prosjekt, Hans Kristian Rabben.

Bengt Engan sitter i driftsutvalget sammen Lisa Falch Nilsen og Anne-Greta Johannesen, og fikk fredag formelt overlevert bygget fra Nobl. Et bygg som også inkluderer fellesarealer med stue og gjesteleilighet som beboerne kan leie. Det ble behørig feiret med kaffe og kake – selvsagt i den nye storstua.

– Det er blitt virkelig flott her og denne fellesstua og gjesteleligheten er viktige tilbud som jeg tror blir mye brukt av beboerne, sier Engan.

Kvalitetsbygg

Leder for Nobl Prosjekt, Hans Kristian Rabben hadde gleden av å overrekke nøklene til Engan og de øvrige beboerne og var ikke mindre stolt over det ferskeste ferdigstilte boligprosjektet fra Nobl.

– Det er første gang Nobl bygger et slikt leilighetskompleks med fellesstue og gjesteleilighet. Og vi synes at det ble så bra at Nobl har gitt alt av inventar til begge rommene i gave til borettslaget, kunne Rabben røpe til en fullsatt storstue.

Leder for Nobl Prosjekt, Hans Kristian Rabben (t.v.) sammen med Simen Benonisen fra Nobl Forvaltning og salgs- og markedssjef Thomas Normann Johnsen.

Han trakk spesielt frem at Reinsletta Allé er et bygg av meget god bygningsmessig kvalitet og fremhevet blant annet følgende:

  • Gode kvaliteter og høy standard på leiligheter og innredning.
  • Ekstra kvaliteter i bygninger, fasader og uteområder.
  • Romslige takterrasser der det er naturlig og stor grad av innglassede uteplasser (balkonger).
  • Flott og forseggjort uteområdet – ballplass ferdigstilles til slutt.
  • Meget god økonomi- og prosjektstyring av prosjektet i en vanskelig periode for alle. Veldig godt samarbeid med totalentreprenør Gunvald Johansen som har produsert og styrt byggeplassen på en utmerket måte.

Fulgte hele byggeprosessen

Engan var som mange av de andre beboerne tidlig ute og sikret seg leilighet på Reinsletta og husker godt kjøpet som ble gjennomført like før landet stengte ned i mars 2020. I to år har han ventet på å flytte inn og man kan si han har vært over gjennomsnittet interessert i å følge byggeprosessen.

– Det var satt opp webkamera på byggeplassen slik at vi kunne følge med prosessen underveis. Jeg var ofte innom for å følge utviklingen og nå er kameraet flyttet over til byggetrinn to slik at jeg kan følge med der også, sier han og smiler.

Det ferdige resultatet med byggetrinn 1 er han veldig godt fornøyd med.

– Vi har fått innfridd absolutt alt. Beliggenheten er helt fabelaktig, hvor vi har sentrum og marka på hver sin side og dessuten kort vei til City Nord. Å bo her er nesten bedre enn hva reklamen tilsa, sier han.

Det var helt fullt i den nye fellesstua under overleveringen av første byggetrinn i Reinsletta Allé.

Videre berømmer han og driftsutvalget den flotte beplantningen som er gjort utendørs og mener alt ligger til rette for et hyggelig og godt nabolag.

– Når jeg går rundt i borettslaget ser jeg mange blide fjes og jeg tar det som et tegn på at beboerne er godt fornøyde.

Driftsutvalget med Anne-Greta Johannesen (t.v.), Lisa Falch Nilsen og Bengt Engan helt til høyre sammen med Hans Kristian Rabben fra Nobl.

– Er det noe som ikke har svart til forventningene i Reinsletta Allé?

– Det har vært litt småplukk som er å forvente i et nybygg, men da dreier det seg om småting her og der. Igjen må jeg berømme Nobl som er raske med å ta tak i ting hvis det dukker opp noe.

Den nye storstua med en koselig sittegruppe

Alt interiør i Storstuen er gitt i gave av Nobl.

Storstuen har fått en topp moderne og flott kjøkken.

Badet i gjesteleiligheten.

Gjesteleiligheten har også et romslig soverom med to sengeplasser.

 

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.