Gå til hovedinnhold
Nyheter

Informasjon om fremdriften i Reinsletta byggetrinn II

Lurer du på hvordan Nobl ligger an med byggingen av din bolig i Reinsletta II? Her kommer en liten oppdatering om prosjektet og fremdriften før ferien.

 

Som mange av dere sikkert har sett, så er vi godt i gang med byggingen av din bolig i byggetrinn 2, med blokk 3 og 4 på Reinsletta. Arbeidene med den flotte teglfasaden er i rute, og er planlagt ferdig i løpet av sommeren.

Fremdrift

Også innvendig er innredningsarbeidene med maling godt i gang og leilighetene begynner nå å ta form. For begge blokkene er de tekniske fag med rør og elektronikk kommet halvveis i sitt arbeid. Til tross for pandemi, uroligheter i verden og utfordringer med vareleveranse så kan vi konstatere kun små forsinkelser med Reinsletta byggetrinn II.

Vi håper å kunne la de første beboerne overta sine leiligheter og flytte inn i løpet av første kvartal 2023. Det er med andre ord mye å se frem til.

Seks ledige leiligheter

Nylig ble den siste leiligheten i Reinsletta Allé byggetrinn 1 solgt. Dermed er prosjektet med 55 leiligheter utsolgt i underkant av to år etter at første spadetak ble satt i jorda.

Men vi har fortsatt noen leiligheter ledig i byggetrinn II. Så kjenner du noen som er på utkikk etter bolig og som kunne tenke seg å bo i det vi vil påstå er et ett av byens flotteste nybygg og med perfekt beliggenhet med nærhet til sentrum og naturen?

Vi har seks ledige leiligheter i byggetrinn 2. Sjekk ut våre ledige leiligheter.

Vi ønsker alle våre kjøpere i Reinsletta Byggetrinn II en riktig god sommer!

Har du spørsmål om Reinsletta II eller andre byggeprosjekter. Ta gjerne kontakt med en av oss i Nobl.

Relatert innhold

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.